ART CARD FOR CHARITY, Stichting zonder Winstoogmerk, opgericht in 1999, presenteert u met deze nieuwe website een schitterende collectie kunstkaarten, waarmee een 30-tal Goede Doelen (o.a. diverse kleinschalige projecten) ondersteund worden.
Meer dan 250 bekende en minder bekendekunstenaars uit binnen- en buitenland hebben belangeloos hun medewerking aan dit unieke concept verleend. Bij de opstart in 1999 waren deze Art Cards in eerste instantie voor het bedrijfsleven bedoeld, maar al snel volgden ook bestellingen van particulieren. Wij kunnen nu dan ook stellen dat er - gezien de enthousiaste reacties – met dit assortiment exclusieve wenskaarten zeker in een behoefte wordt voorzien.

ART CARD FOR CHARITY garandeert een percentage van ten minste 20% van elke verkochte kaart aan het Goede Doel over te maken.

De veelzijdige kunstkaarten (nu al collectors’ items) kunnen, behalve voor de Kerst en Nieuwjaar, het gehele jaar door gebruikt worden en zijn voor diverse doeleinden geschikt. Met deze goededoelen-kaart heeft u altijd een passende kaart in huis! Met de keuze uit ruim 300 Art Cards kunt u uw relaties, familie en vrienden op stijlvolle wijze de beste wensen overbrengen. Wij zijn ervan overtuigd dat ook u een goede keuze kunt maken.


Exclusieve wenskaarten
ART CARD FOR CHARITY
heeft tevens de beschikking over een alternatieve serie ontwerp-kaarten. Hiervan kunnen kunst-/kerstkaarten gedrukt worden bij een bestelling van minimaal 400 kaarten. U als opdrachtgever kunt dan ook zelf het Goede Doel bepalen, e.e.a. in overleg met ART CARD FOR CHARITY. U heeft de primeur en kiest voor een unieke wenskaart met een hoge exclusiviteitswaarde!
Indien u uit deze ontwerpen een keuze heeft gemaakt, verzoeken wij u contact op te nemen met het Secretariaat van ACC: T 043-3652385 of 06-55756655

Mede namens alle Goede Doelen onze hartelijke dank voor uw interesse!